Bliv frivillig i Ebberup Boldklub  

 

At være frivillig i en fodboldklub kan være et vidt begreb, og mange har med rette en forestilling om, at hvis man først hjælper til med at træne en gang imellem eller deltager i et udvalg eller andet arbejde, risikerer man inden for kort tid at stå helt alene med ansvaret for enten et ungdomshold, udvalget eller noget helt tredje - og så kan udsigterne netop være tidskrævende og uoverskuelige, men sådan er det ikke, vi beder de frivvillige om hjælp i omkring et par timer efter, hvad man vil hjælpe med

Klubben har altid brug for flere frivillige hænder, så er du interesseret i at give en hånd med - enten et par timer ved vores Loppemarked, andet arrangement eller som træner i én af klubbens afdelinger - skal du ikke tøve med at henvende dig til én af afdelingslederne.

FRIVILLIG I UNGDOMSAFDELINGEN

Særligt i ungdomsafdelingen er der behov for frivillige, men det behøver ikke blive tidskrævende for den enkelte. Således handler det i høj grad om at skaffe kørelejlighed, lave kage, finde dommere, tage billeder og mange andre mindre opgaver. Hver for sig er opgaverne ikke tidskrævende, men hvis det er træneren, der skal nå det hele, bliver det ofte uoverkommeligt. Ungdomsafdelingen arbejder derfor aktivt på at gøre DBUs Holdninger & Handlinger til en del af dagligdagen i klubben.

Kort fortalt fokuserer ungdomsafdelingen i første omgang på at involvere forældrene i varetagelse af opgaverne forbundet med deres barns hold. Det skal ganske enkelt være naturligt for forældre i Ebberup Boldklub, at de deltager aktivt i deres barns fritidsinteresse. 

Der er løbende en række ad hoc opgaver forbundet med klubbens drift, som bestyrelsen har brug for hjælp til, da der oftest er flere opgaver end der er timer i døgnet. Bestyrelsen hører derfor meget gerne fra dig, hvis du gerne vil på listen over "tilkalder-hjælp". Det er selvfølgelig op til dig, hvor meget du vil tilkaldes. Al hjælp kan bruges, det handler om at støtte dit barn, samt at støtte klubben. Klubben kan ikke fungere, hvis der ikke er frivillige. 

Venlig Hilsen

Bestyrelsen